Przełom w leczeniu raka był możliwy po części dzięki niestrudzonej lekarce, Johannie Budwig. My, pacjenci, jesteśmy coraz bardziej świadomi, że odżywianie ma kluczowe znaczenie dla zdrowia. To, co jemy, może być naszym lekarstwem lub trucizną. Możemy również uzdrowić nasze zanieczyszczone ciała za pomocą jedzenia. Dieta antyrakowa wspiera nas przed zachorowaniem.

Szeroko zakrojone badania dr Johanny Budwig potwierdziły, że żywność i produkty naturalne są kluczem do pokonania wielu chorób, w tym nowotworów, na które cierpi ogromna liczba osób.

Dieta Johanne Bydwing

Johannie Budwig w wielu krajach spotkała się z ostracyzmem ze strony środowiska medycznego, ponieważ odmówiła pójścia na rękę producentom leków. Na podstawie swoich badań nad kwasami tłuszczowymi opracowała dietę, która leczy raka. Ta antyrakowa dieta zyskała ogromne uznanie i popularność.

Kim była Dr Johanna Budwig?

Dr Johanna Budwig, wybitna niemiecka lekarka, odeszła w 2003 roku w wieku 95 lat. Była sześciokrotnie nominowana do Nagrody Nobla w dziedzinie medycyny, co świadczy o jej wielkich osiągnięciach naukowych. Wyleczyła chorych na raka, którym lekarze nie dawali szans na przeżycie. Jej dieta antyrakowa składa się wyłącznie z naturalnych składników, które nie powodują skutków ubocznych. Jej leczenie nie osłabiało pacjentów, a raczej czyniło ich silniejszymi i zdrowszymi.

Sukces dr Johanne Budwing polega na tym, że dieta, którą opracowała na podstawie wieloletnich badań, pozwoliła jej wyleczyć 90% swoich pacjentów, podczas gdy w przypadku medycyny akademickiej jest to możliwe u mniej niż 4%.

Dr Johanna Budwig pracowała naturalny protokół leczenia raka, który jest używany do dziś. Budwig wierzyła, że rak jest spowodowany brakiem tlenu na poziomie komórkowym, a jej protokół skupia się na zwiększeniu natlenienia w organizmie. Protokół Budwig obejmuje dietę bogatą w kwasy tłuszczowe omega-3, a także olej lniany i twaróg, które są uważane za pomocne w zwiększaniu natlenienia w organizmie.

Przykład posiłku z wykorzystaniem składników leczniczych polecanych przez dr Johanne Budwig

Potrzebujesz:

  • 10 dkg chudego białego sera,
  • 1 łyżeczkę oleju lnianego,
  • szczyptę soli.

Przygotowanie:

Wymieszaj ser i olej najlepiej mikserem. Dodaj swoje ulubione zioła. Możesz również dodać 1 łyżkę siemienia lnianego.

Użycie:

Przyjmuj pastę codziennie po 1-2 łyżki. W stanach chorobowych do 6 łyżeczek dziennie.

Pragniesz podzielić się bezcenną radą z przyjaciółmi? Nie zapomnij udostępnić artykułu znajomym!

Polecane artykuły